Magunkról

Gazdaságinformatikus: a technológiai, üzleti és közgazdasági ismereteket összefoglaló szakma. Feladata az ötlet és a megvalósulás között hidat építeni. Napjainkban a vállalatok működésszervezésének minősége alapjaiban befolyásolja a cég sikereit. A régi megoldások, idejétmúlt gyakorlatok alkalmazása helyett, a problémák újraértelmezése az, amivel egy vállalkozás piaci előnyre tehet szert. Szakértőink a mai kor elvárásainak megfelelően, gazdagásinformatikai és szervezési ismeretek alkalmazásával segítik cégét a kitűzött sikerek eléréséhez. Szakmai csapatunk igen jelentős tapasztalattal rendelkezik a pénzintézetek, a telekommunikáció, a média és hírközlés, az államigazgatás, a logisztika, a kereskedelem és az energiaipar területén egyaránt.

 

Az ötlet a jó kezdet. Mi segítünk sikerré alakítani ötleteit!

 

 

Miben vagyunk mások?

  • minden helyzetben egyedi, megbízóink sajátosságait, vállalati kultúráját és igényeit figyelembe vevő megoldást szállítunk.
  • hosszú távon is tartós értéket jelentő, fenntartható megoldásokat fejlesztünk, stabil együttműködésre törekszünk.
  • folyamatosan bővítjük szakmai tudásunkat, fejlesztjük módszertanunkat.
  • felhalmozott tudásunkat és tapasztalatainkat fontosnak tartjuk megosztani ügyfeleinkkel, segítve őket a szakmailag magasabb színvonalú munkavégzésben.
  • a feladatra és az emberre együtt fókuszálunk. Az eredmény mellett az együttműködés minősége is fontos számunkra.
  • azt csináljuk, amihez értünk. Segítünk ügyfeleinknek üzleti céljaik „lefordításában” működés fejlesztésre.

 

Kadlecovits Ákos - partner

Magunkról

Számviteli, közgazdasági és marketingkommunikációs végzettségek megszerzésével párhuzamosan kezdtem bele a bankszakma elsajátításába. 17 évet dolgoztam a legkülönfélébb szakterületeken. A vállalati hitelezésen és termékfejlesztésen eltöltött évek után a távkiszolgálási rendszerek bevezetését, fejlesztését irányítottam. A CIB Bankban megalapítottam és felépítettem az elektronikus csatornákért felelős területet, amely számos rangos díjat nyert. Sok projektben dolgoztam mind a bankon belül, mind pedig a bankközösség munkacsoportjaiban (Bankszövetség, Fizetési Rendszer Fórum). Az SKKA alapító partnereként 2009 óta számos ügyfelet segítettem termékfejlesztési, értékesítési csatorna átalakítási és üzleti stratégiai kérdésekben. Megszerzett tapasztalataimat sikeresen alkalmaztam a közlekedési, telekommunikációs és kereskedelmi szektorokban.

Magánemberként: gitározni, sziklát mászni, ejtőernyőzni és golfozni még sosem próbáltam. Helyettük a kerékpáromon, a futócipőmben, és a síléceimen érzem jól magam.

 

Dr. Szabó Kristóf, PhD - partner

Dr. Szabó Kristóf

A villamosmérnöki diploma megszerzése után közgazdaságot, majd jogot tanultam. Már egyetemi éveim alatt dolgoztam. Szakmai pályafutásom során kisvállalati környezetből elindulva, a nagyvállalati világ legfelsőbb szintjéig jutottam el – széles körű tapasztalatot szerezve a management consulting, a telekommunikációs és pénzintézeti szektorokban. Szakmai tapasztalatomra alapozva és széles körű érdeklődésemből fakadóan, fő szakmai kompetenciáimnak az összetett közgazdasági és műszaki szervezési, fejlesztési tevékenységek összefogását, irányítását tartom. Az elmúlt évtizedek során az Ericsson, a Raiffeisen Bank, az Allianz Hungária szervezetében számos esetben irányítottam üzletfejlesztési tevékenységeket, szervezet átalakítási feladatokat, válságkezelést, illetve módszertani bevezetéseket. 2009 óta az SKKA alapító partenereként támogatom ügyfeleinket. Doktori dolgozatomat közgazdaságtanból, szervezéstudományokból írtam.
Magánemberként: szabadidőmben formációs versenytánccal foglalkozom – de szeretek vitorlázni, squash-olni, sielni és alkotó tevékenységet folytatni.

 

info@skka.hu