Folyamatmenedzsment - Flow program

A FLOW program ügyfélközpontú módszertanokra építő, megbízóink sajátosságait és igényeit figyelembe vevő, egyedi megoldásokat szállító ügyfél-, és folyamatközpontú működés kialakítását támogató szolgáltatás. Módszertanaink az egész világon bevált és használt, ügyfélközpontú Lean-Six-Sigma módszertanon alapulnak, kiegészítve azt saját tapasztalataink során eredményesnek talált eszközökkel, megközelítésekkel és a szervezeti változások eredményes végrehajtásának eszköztárával is.


Minden üzleti értékteremtés egyik legfontosabb alapja a megfelelő technológiákat, és hatékony szervezeti és együttműködési formákat hasznosító folyamatok általi működés. Azt csináljuk amihez értünk. Segítünk , hogy cége belső működése lehetővé tegye üzleti céljai megvalósulását.

 

Az üzleti feladat motivált, pozitív légkörű végrehajtását az eredményesség egyik kritikus sikertényezőjének tekintjük. Munkáink során tudatosan törekszünk az összhang megteremtésére az üzleti eredményesség és a résztvevők egyéni fejlődése érdekében, biztosítva az akadálytalan, könnyed áramlást, a FLOW-t.

 

 

Mit nyújtunk ügyfeleinknek?

  • Támogatást ügyfél-, és folyamatközpontú működés létrehozásában, fejlesztésében és fenntartásában - az első számú vezetőtől a végrehajtó szintig.
  • A működéséhez egyszerűbb, harmonikusabb, optimális folyamatok kialakítását - így biztosítva a gördülékeny munkavégzést. 
  • Jobb minőséget, pozitívabb ügyfélélményt saját ügyfeleik számára, ezáltal hatékonyságot és hatásosságot saját üzleti működésükben.
  • Üzleti céljait „lefordítjuk” működésfejlesztési feladatokra, és az átalakítást üzleti fókusszal támogatjuk. 
  • Az új üzleti képességek kialakításában vagy a meglévők új környezethez való illesztésében, új termék, új szolgáltatás, új csatorna fejlesztésében nyújtunk segítséget.
  • Az üzleti változtatás során kitartóan és határozottan képviseljük a folyamat ügyfelét és annak igényeit , a változás emberi tényezőit és ezáltal tartós értéket jelentő, fenntartható megoldásokat hozunk létre.
info@skka.hu