Digitalizáció

Az IT használata napjainkban alapszolgáltatássá vált a vállalkozások számára. A piaci versenyben történő helytállás, a költségek megfelelő szinten tartása szinte elképzelhetetlen a vállalati folyamatok számítástechnikai támogatása nélkül. A digitalizáció nem üres fogalom, hanem valós tartalommal megtölthető, a cég hatékony működését biztosító módszertan, kultúra. A digitalizáció a modern ember eszközhasználatának következő szintje, a szakértők szerint az ipari forradalom újabb lépcsőjét jelenti. A digitalizáció adta megoldások a körülöttünk levő eszközökre, alkalmazásokra épülnek: mint az internet, a mikroszámítógépek és az internetre kapcsolt eszközök (IoT).

 

A digitalizáció a folyamatok és a technológia ismeretének metszete. Habár legtöbb vállalat számára a digitalizáció alkalmazása elengedhetetlen, szakmai felkészültségük vagy személyi kapacitásuk nem teszi lehetővé annak sikeres megvalósítását. Nehezen fogalmazzák meg a digitalizációval kapcsolatban céljaikat, az elindított digitalizációs projektek gyakran nem hozzák meg az elvárt sikereket.

 

Az SKKA szakértői a kilencvenes évek vége óta foglalkoznak folyamatok digitalizálásával. A teljes szervezeti értéklánc digitalizálása terén szerzett tapasztalataik hatékony stratégiai megvalósításokat tesznek lehetővé ügyfeleink számára. Szakmai felkészültségünk hatékony támogatást ad ügyfeleinknek a teljes vállalatot átfogó digitális stratégia kialakításában és megvalósításában. Az SKKA szakmai támogatásával lehetségessé válik a vállalat digitális útjának (roadmap) kijelölésére, új üzleti modellek kialakítására, Big Data hatékony alkalmazására, intelligens adatgyűjtés és monitorozás kialakítása, az IT közműszolgáltatások üzleti értékláncba kapcsolására.

info@skka.hu